Persondatapolitik

Persondatapolitik

Som kunde hos Room No517 betror du os dine oplysninger. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR), markedsføringsloven og de til enhver tid gældende love i Danmark.

Room No517 ApS ( No517)
Højstræde 16A, Falsled
5642 Millinge
www.no517.dk
info@no517.dk

Hvilke persondata behandler vi?

På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver dem til os feks. når du handler på webshoppen eller skriver til os igennem vores kontaktformular. Det vil typisk være navn, e-mail og telefonnr. Når du sender dine informationer til os, modtager vi dem i sikre kundedatabase-systemer til videre behandling. Herved giver du Room No517 lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på afgivning af tilbud. Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi kan indsamler data om dig via cookies.

Når du bliver kunde hos Room No517.

Når du bliver kunde indhenter vi en række data om dig/din virksomhed og kontaktpersoner hos jer.

· Virksomhedens fulde navn og CVR nummer
· Virksomhedens fakturerings- og leveringsadresse
· Virksomhedens hovednummer
· Virksomhedens hovedmail
· Virksomhedens mail til modtagelse af fakturaer
· Kontaktpersoners mail og/eller telefonnummer

Hvad bruger vi dine persondata til, og hvem deler vi dem med?

Som kunde hos Room No517 ApS bruger vi dine persondata til at administrere kundeforholdet, håndtere garantiforpligtigelser, vedligeholdelse og opdyrkning af kundeforhold, løbende samhandel samt statistikformål.

Room No517 ApS hverken sælger, overdrager eller videregiver dine persondata til tredjepart, uden at det er nødvendig. I nogle tilfælde videregiver vi udvalgte oplysninger til særligt udvalgte, betroede tredjemænd, der har behov for at benytte oplysningerne med henblik på at kunne holde dig ajour med status på din ordre samt for at kunne levere de bestilte varer.

Hvor længe opbevarer vi dine data

De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år sådan som regnskabsloven kræver af os. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura.

Dine rettigheder

Som registreret har du altid mulighed for at få indsigt, gøre indsigelser mod en registrering eller bede om at blive slettet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dette sker ved henvendelse til info@no517.dk Skulle du have nogle spørgsmål vedr. overstående er du altid velkommen til at kontakte os på info@no517.dk