Salgs- og Handelsbetingelser – Engroshandel

Læs salgs- og leveringsbetingelserne grundigt. Betingelser gælder for alle ordre, leveringer eller andre ydelser. Afvigelser fra betingelserne er kun gældende såfremt vi skriftlig har erklæret os indforståede.

Priser

Alle priser er i danske kroner eksklusiv 25% moms. Ved ændring af momssatsen ændres prisen tilsvarende. Forbehold for evt. prisstigninger grundet råvarepriser og valuta markedet. Forbehold for fejl i prisangivelsen.

Ordre / Fakturering

Ordren er endegyldig, når vi pr. mail har bekræftet købers ordre.

Betalingsbetingelser

På alle ordrer sendes faktura med 30 dages netto kontant betaling, så snart din ordre er klar til at blive sendt til dig.

Vi forbeholder os ejendomsretten til det fulde beløb er betalt. Reklamationer berettiger ikke til at tilbageholde betalingen.

Fragtbetingelser

No517 by Løgum har fragtfri levering ved køb over kr. 7000,- excl. moms. Alle andre ordrer sendes med GLS eller fragtmand til gældende fragtpriser.

Levering

En forsinket levering berettiger ikke til annullering af ordren. Hvis leveringstiden ikke overholdes, påtager vi os intet ansvar for følgerne. Der skal være en person til stede på adressen for kvittere for modtagelsen.

Afhentning

Der er mulighed for selv af afhente det købte.

Annullering / Ændring

En ordre kan skriftlig annulleres inden for 24 timer efter ordreafgivelsen.

Fortrydelsesret/Reklamation

Når varen modtages skal emballagen kontrolleres for skader der kan have beskadiget indholdet. Hvis der er skader, skal dette skrives som bemærkning på fragtbrev.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Køber har 14 dage til at meddele at de fortryder købet og herefter 14 dage til at sende den retur.

Når du handler med No517 by Løgum har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Vi er meget omhyggelige med at sikre korrekt håndtering af din ordre, og at tjekke at varen ikke har fejl eller mangler. Skulle du modtage en vare, der er reklamationsberettiget, beklager vi meget, og beder dig kontakte info@no517.dk hvor vi vil gøre, hvad vi kan for at rette vores fejl.

Hvis der er fejl ved en vare, kan du enten få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

Det er derfor nødvendigt, at du følger de vedlagte brugsanvisninger, vaskeanvisninger og andre anvisninger, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden uhensigtsmæssig adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Ved købte varer påhviler retur transport/fragt ved reklamation kunden.
No517 by Løgum betaler for ny fremsendelse af repareret vare eller erstatningsvare.

Oplysninger om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, eller du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@no517.dk.
Hvis du benytter generelle aftalevilkår i forbindelse med dine salg til forbrugere, skal ovenstående oplysninger også fremgå af aftalevilkårene.

Vi henviser iøvrigt til Europakommisionens Onlinetvistbilæggelse ODR platform: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home.show

Spørgsmål

Skulle der være spørgsmål til bestillingen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på info@no517.dk.